Make-up

Machiajul este un procedeu care cere foarte multă meticulozitate şi simţ estetic. La noi, make-up artistul ştie că cea mai importantă regulă a machiajului  este aceea de a  un echilibru armonios între trendurile modei şi tipul morfologia fetei clientei urmând liniile naturale, fără a modifica trăsăturile. Când clinta îşi doreşte putem realiza şi celebrul machiaj de corecţie, transformând anumite trăsături natural ale feţei.
Folosim produse profesionale din game diferite, adaptate diverselor tipuri de ten. Punem accent pe continuua updatare profesională a make-up-artistilor nostril drept pentru care aceştia urmează frecvent cursuri de specialitate, în ţară şi străinătate.
Airbrush este o tehnică patentată de aplicare a machiajului care utilizează aer comprimat pentru a pulveriza un strat fin de machiaj.

NOU!
Un machiaj reusit este rezultatul unei ecuaţii ce aduce în joc 4 ecuaţii constante: proporţia, echilibru, unitatea şi zona de interes. Aceasta pentru că machiajul nu reprezintă un scop în sine ci o unealtă pentru încadrarea în liniile feţei ideale: o faţă ovală, ochi migdalaţi, pomeţi proeminenţi.
Prin urmare, echilibriu şi unitatea, atinse prin corecţiile feţei care urmăresc camuflarea atentă a defectelor şi evidenţierea calităţilor.
Corecţia este un truc de machiaj destinat expunerii la lumină de seară sau lumină incandescentă.