Intretinere corporala

LPG – Tratamentele lipomassage LPG sunt indicate pentru:
– eliminarea ţesuturilor adipoase;
– toate formele de celulită;
– relaxare cutanată;
– remodelare corporală;
– retenţie de apă «picioare grele».
În ceea ce priveşte tratamentul LPG pentru faţă, acestea sunt de mai multe feluri: tratament pentru strălucire, tratament lifting ochi, tratament activare colagen, tratament anti-rid, tratament bărbie dublă, slăbire contur facial, tratament regenerare facială şi lifting non-chirurgical.
Împachetările corporale (ciocolată, parafină) hidratează şi catifelează pielea, înbunătăţind circulaţia sanguină. În urma transpiraţiei se elimină lichidele şi toxinele din organism. Pentru un effect şi mai benefic se recomandă simultam şi masajul anticelulitic.

Electrostimulare – este una dintre cele mai eficiente metode de a scăpa de grăsimea în exces din anumite zone ale corpului şi a-ţi îmbunătăţi aspectul fizic. Aceasta terapie are ca efect, pe lângă înlăturarea grăsimii, întărirea şi definirea musculaturii.
Aparatul Power Plate – tehnologia pe care o are la bază a fost utilizată în anii ‘70 în cadrul antrenamentelor cosmonauţilor ruşi. Astăzi, Power Plate este considerat unul dintre cele mai bune aparate de fitness. Cel mai mare avantaj al antrenamentelor cu acest aparat este că oferă rezultate într-un timp mai redus decât exerciţiile fizice convenţionale. Zece minute de vibraţii pe Power Plate echivalează cu o oră de fitness.
MASAJ – presupune manipularea straturilor superficiale şi profunde ale muşchilor şuiiţceosnujtuucltiv în scopul promovării relaxării şi stării de bine. Salonul Bluette oferă
întreaga gamă de servicii de masaj, şi anume:
– Terapeutice;
– De relaxare;
– Anticelulitic.

SFAT!
Cercetările arată ca masajul poate să reducă presiunea sângelui, să îmbunătăţească circulaţia sanguină, mişcarea sau să crească nivelul endorfinelor. De asemenea, masajul ajuta în probleme cauzate de stres: anxietate şi depresie, oboseala, dureri de cap şi migrene, dureri musculare, de spate, umeri sau gât.