Intretinere corporala

LPG – Tratamentele lipomassage LPG sunt indicate pentru:
– eliminarea ţesuturilor adipoase;
– toate formele de celulită;
– relaxare cutanată;
– remodelare corporală;
– retenţie de apă «picioare grele».
În ceea ce priveşte tratamentul LPG pentru faţă, acestea sunt de mai multe feluri: tratament pentru strălucire, tratament lifting ochi, tratament activare colagen, tratament anti-rid, tratament bărbie dublă, slăbire contur facial, tratament regenerare facială şi lifting non-chirurgical.
Împachetările corporale (ciocolată, parafină) hidratează şi catifelează pielea, înbunătăţind circulaţia sanguină. În urma transpiraţiei se elimină lichidele şi toxinele din organism. Pentru un effect şi mai benefic se recomandă simultam şi masajul anticelulitic.

Electrostimulare – este una dintre cele mai eficiente metode de a scăpa de grăsimea în exces din anumite zone ale corpului şi a-ţi îmbunătăţi aspectul fizic. Aceasta terapie are ca efect, pe lângă înlăturarea grăsimii, întărirea şi definirea musculaturii.
Aparatul Power Plate – tehnologia pe care o are la bază a fost utilizată în anii ‘70 în cadrul antrenamentelor cosmonauţilor ruşi. Astăzi, Power Plate este considerat unul dintre cele mai bune aparate de fitness. Cel mai mare avantaj al antrenamentelor cu acest aparat este că oferă rezultate într-un timp mai redus decât exerciţiile fizice convenţionale. Zece minute de vibraţii pe Power Plate echivalează cu o oră de fitness.
MASAJ – presupune manipularea straturilor superficiale şi profunde ale muşchilor şuiiţceosnujtuucltiv în scopul promovării relaxării şi stării de bine. Salonul Bluette oferă
întreaga gamă de servicii de masaj, şi anume:
– Terapeutice;
– De relaxare;
– Anticelulitic.

ZENTISSE LIPO LASER – Revoluționar în lupta anticelulitică, perfect pentru tonifiera si liftingul pielii, cu rezultate în slăbirea în centimetri Tratamentul cu laser tip SlimLight Zentisse este foarte confortabil, relaxant, sigur, neinvaziv, nedureros, nu presupune riscuri de niciun fel sau timp de recuperare după tratament.

Beneficii:

• Este un tratament non-invaziv revoluționar;
• Acționează direct asupra grăsimii localizate reducând-o;
• Reduce masa de grăsime din organism;
• După fiecare ședință se observă o pierdere de 2-4 cm în volum, ajută la slăbirea rapidă în centimetrii;
• Este sigur și nedureros;
• Contribuie la activarea metabolismului cellular.

Layout_Bluette_16_pag.pdf (3)

DEPILIGHT PRO EPILARE DEFINITIVĂ DIODA – Revoluționar prin diminuarea numărului de

• Sunt necesare în medie 4-6 ședințe, față de 12-18 ședințe la alte tehnologii;
• Rezultatele sunt vizibile imediat, încă de la prima ședință se reduce cu aproximativ 30% din par. ședintele au durata mult mai scurta
• 5 minute pentru un epilat axilă, 20-30 min/ ședința de epilat lung (față de până la 2 ore la alte tehnologii)
• Depilght PRO este o tehnologie superioara care vine cu un triplu sistem de răcire ceea ce face tratamentul complet nedureros pe anumite zone pentru că beneficiază de o tehnologie revoluționară de triplă răcire

Beneficii:

• netezirea țesutului și acțiune antifibroză
• drenaj
• stimularea
vascularizației
• îmbunătățirea vindecării cicatricilor
• acțiune analgezică

Acționează pe toate fototipurile și pe piele bronzată
• tratmentul se poate realiza pe piele bronzată siguranta totala
TEHNOLOGIE LASER – cea mai rapidă metoda de epilare definitivă
4. LPG – Endermologie

Endermologia este rezultatul exclusiv al tehnicilor patentate LPG: are la baza stimularea mecanic Datorită capetelor specifice de tratament, garantează o mobilizare tisulara regulată, precisă și fără durere, chiar și pe zonele greu de atins, imposibil de tratat manual.
> TRATAMENT NATURAL AL TESUTULUI MUSCULAR, CUTANAT SI SUB-CUTANAT
> STARE DE BINE IMEDIATA SI DE LUNGA DURATA
> FARA EFECTE SECUNDARE, FARA DISTRUGEREA PIELII

Layout_Bluette_16_pag.pdf (4)

SFAT!
Cercetările arată ca masajul poate să reducă presiunea sângelui, să îmbunătăţească circulaţia sanguină, mişcarea sau să crească nivelul endorfinelor. De asemenea, masajul ajuta în probleme cauzate de stres: anxietate şi depresie, oboseala, dureri de cap şi migrene, dureri musculare, de spate, umeri sau gât.