Hairstyle

Părul reprezintă podoaba fiecărei femei. Un păr îngrijit şi aranjat în armonie cu trăsăturile feţei va transmite eleganta şi respect faţă de propriul sine.
Salonul Bluette pune la dispoziţia clientelor sale o gamă largă de produse profesională de înaltă calitate. Fie că vorbim de produsele profesionale Wella: Koleston, Illumina, Innosense sau Color Touch, acestea au un singur scop: acela de a colora firul de păr exact aşa cum visaţi. Culoarea este pasiunea noastră cea mai mare aşa că ţinem pasul cu cele mai noi trenduri aduse de specialiştii nostri direct de la marile show-uri de modă.
Celebrele tratamentele de păr (SP, Nioxin-, Lifetex), dar şi produsele de styling au rolul de a oferi îngrijire profesională şi adaptată firului de păr. Produsele noastre pot fi folosite şi de femei însărcinate, care alăptează sau persoane cu diferite alergii la vopselurile clasice. Salonul Bluette se află printre primele saloane care au îmbunătăţit procesul de colorare al părului cu adăugarea în vopsea/ decolorant a produsului ”minune” Olaplex.
Acesta face ca orice culoare să devină posibilă, indiferent de culoarea existentă în acel moment pe păr, iar în acelaşi timp părul să nu aibă de suferi

Olaplex este cadoul nostru şi pentru blondul perfect fără distrugerea firului de păr! Produsul Olaplex poate fi folosit şi în tratamente la scafa.

Inovaţie? Olaplex! Produsul cu o chimie originală care reuşeşte să multiplice şi reticuleze legăturile rupte.