Extensii gene

Un mit în ceea ce priveşte extensiile de gene este acela conform căruia genele naturale au de suferit în urma acestui procedeu. Realitatea ne demonstrează contrariul dat fiind   că geana se aplică la o distanţă de 0,5-1 mm de pleoapă, în felul acesta creşterea genelor natural nefiind încetinită. Specialiştii Bluette realizează aplicarea extensiilor de gene respectând întru-totul prcoedura, corect şi atent.
Şi pentru acest serviciu ne bazăm exclusive pe dorinţa clientelor astfel încât alături    de acestea alegem metoda potrivită de aplicare a genelor: gene fir cu fir pentru un look natural, sau extensii 2D, 3 D,  4 D,  pentru o privire    pătrunzătoare.
Genele sunt dintotdeauna o parte mai pronunţată a frumuseţii feminine. Datorită apariţiei, noilor tehnologii de aplicare a genelor, acum este un, must have să ai gene frumoase, bogate şi curbate.

Tips and tricks

Pentru prelungirea rezistenţei extensiilor de gene:
–viteă contactul cu apa în primele 48 ore de la aplicarea extensiilor de gene (du    ş, ploaie, abur de saună, apă de piscină);
–viteă să utilizezi local produse pe bază de uleiuri. Demachiantul bifazic, uleiurile naturale, cremele grase scad rezistenţa extensiilor de gene;
– demachiază-te zilnic, folosind produse pe bază de apă (apă termală, loţiune micelară);
–gepneerliee în direc    ţia creşterii o dată pe zi, cu periuţa specială pe care o primeşti în urma procedurii.